Lär dig spela Gong hos Feel The Vibes - Gongavslappning, Yoga och Meditation i Stockholm och Nynäshamn.

Lär dig spela Gong hos Feel The Vibes
Gongavslappning, Yoga och Meditation i Stockholm och Nynäshamn.Kurs i Gong                        Privat Gongundervisning på Space of Love festivalen

Startsidan  

Utbildning och kurs

Feel The Vibes har kurser i att spela Gong och klangskålar.

Det finns olika möjligheter:

 • Dels håller jag privatlektioner i samarbete med GongAcademy Sweden. Där du kan boka in dig hos mig, där jag hjälper dig personligen med att förbättra ditt Gongspelande utifrån just den nivå som du behöver!
 • Dessuom håller jag kurs tillsammans med min kollega Matteusz, där vi har en längre helgkurs lör-sön 21-22 mars 2020 där vi går in på djupet med allt runt ditt Gongspelande. Både för nybörjare och de som har börjat spela.
 • Jag kommer även hålla kortare prova-på kurser för att få testa på att spela Gong, för att se om det är något för dig. Lära dig grunderna, så att du kan fortsätta träna på egen hand och hålla enklare pass för vänner och bekanta.
 • Jag samarbetar även med GongAcademy Sweden vad gäller utbildning via webben. Där ni får tillgång till en uppsjö av videos som ni kan se på om och om igen för att lära er i er egen takt. Dessutom finns möjlighet till fysiska träffar och de kan ni komma till hos mig! Läs mer här.

  Skicka en Intresse-anmälan!, eller ett mail till kurs@feelthevibes.se så hör jag av mig!  Nyhetsbrev, Facebook och andra kanaler

  Gå gärna med i mina Facebook-kaneler eller anmäl dig till nyhetsbrev så får du löpande information om kurser, pass och andra spännande event:

  Gongavslappning i Stockholm - Facebook-Grupp för Gong-event i Stockholm
  Gongavslappning i Nynäshamn - Facebook-Grupp för Gong-event i Nynäshamn
  Feel The Vibes Sweden - Min företagssida på Facebook, gilla och få erbjudanden och rabatter!
  Finns även på                       

 • Nyhetsbrev - Anmälan!

  Varmt välkommen till Feel The Vibes!

  ×
  Nynäs
  Stockholm

  Du kommer att få inbjudningar till kommande Gongpass
  och andra relaterade aktiviteter i området som du valt.
  Varmt välkommen!!

  Varmt välkommen till Feel The Vibes!

  Copyright 2019: Mattias Sundman, Feel The Vibes